Orbán Viktor nem a béke pártján van

Orbán Viktor miniszterelnök folyamatosan azt hangoztatja, hogy Magyarország és így a kormánya a béke pártján van. Ha ez igaz, akkor miért nem azon az állásponton van, hogy a békéért az orosz hadseregnek ki kell vonulnia Ukrajna területéről, illetve ha a béke pártján van, akkor miért erőlteti a kormánya, hogy az iskolákban legyen honvédelmi oktatás?

A valóságban Orbán Viktor egy háborúra készülő kormányt vezet, aki folyamatosan hadi eszközöket vásárol, hadi ipart fejleszt, és már a gyerekeket is a katonaság felé tereli. - Ezt tette a hitleri Németország is! Orbánnak már volt egy elszólása: “Ne figyeljenek oda arra, amit mondok. Egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok.” Nos, mi azt látjuk, amit csinál: egy olyan országot épít, amely elszigeteli magát Európától és a világtól, és egyre inkább az orosz érdekszférába kerül, és emellett igenis háborúra készül.

Ez nem a magyar nemzet érdeke. A magyar nemzet érdeke az, hogy békésen és szabadon éljen egy demokratikus és jogállami keretek között működő országban, amely tiszteletben tartja más országok szuverenitását és emberi jogait. Ez az, amit az AlterP mozgalom képvisel és harcol érte.

Az AlterP mozgalom egy nemzeti liberális mozgalom, amely fontosnak tartja a nemzeti értékeket, de ezt valóban a békével, az országok szuverenitásának maximális tiszteletben tartásával egyezteti össze. Az AlterP mozgalom nem Orbán Viktor hazugságait követi, hanem a magyar nép igazságát szolgálja.

• Találatok: 120