Az AlterP oldalain, csak az oldal működéséhez szükséges sütiket használjuk, továbbá a Facebook modulokhoz kapcsolódó sütik üzemelnek.

  • Mezei Gyula
  • Hírek

A rubel jobboldal sem jobb, mint a dollár baloldal!

Kedves Magyarok!

Az AlterP egyelőre mozgalomként, később remélhetőleg pártként nem hallgathat tovább a jelenlegi politikai helyzetről. Azt látjuk, hogy Magyarországon most van egy dollár baloldal és egy rubel jobboldal, amelyek mindkét oldalon elárulták a magyar nemzet érdekeit. A dollár baloldal a globalista és multikulturális erők bábja, amely le akarja bontani a magyar nemzeti kultúrát és identitást. A rubel jobboldal pedig az orosz befolyás alatt álló autoriter és korrupt rendszer, amely elnyomja a polgári jogokat, a demokráciát és a sajtószabadságot.

Az AlterP mindkét oldalt egyformán elítéli, és egy harmadik utat kínál a magyar választóknak: a nemzeti liberalizmust! Igen, mi a nemzeti liberalizmus eszméit valljuk, amelyek a magyar nemzet önállóságát és alkotmányos fejlődését szorgalmazzák az európai szabadelvűség szellemében. Mi nem vagyunk se baloldaliak, se jobboldaliak, hanem magyarok. Mi nem vagyunk se globalisták, se nacionalisták, hanem európaiak. Mi nem vagyunk se revíziósok, se pacifisták, hanem realisták.

Az AlterP az 1989-es értékrendekhez térne vissza, amikor a magyar nép egységesen küzdött a szabadságért és a demokráciáért. Mi hiszünk abban, hogy Magyarország képes lehet egy virágzó és nyitott országgá válni, amely tiszteletet vív ki magának a nemzetközi közösségben. Mi hiszünk abban, hogy a magyar polgárok képesek lehetnek egy boldog és felelős életet élni, amelyben élvezik a személyes szabadságukat és a törvény előtti egyenlőségüket.

Ezért kérjük Önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk, és támogassák az AlterP mozgalmát a következő választásokon.

Mi mindent megteszünk azért, hogy Magyarországot jobbá tegyük. Köszönjük!

  • Találatok: 136